Bridge in Zoetermeer

Voor bridge in Zoetermeer kun je bij vele verenigingen terecht. Bridgen bij Bridgeclub Tuinen en Akkers in Zoetermeer biedt echter nogal wat voordelen:

• Bridgespelers van elk niveau voelen zich direct thuis - op clubavonden spelen we in drie lijnen.
  • Wij zorgen voor reservespelers, zodat je altijd kunt meedoen - ook wanneer je vaste partner een keer uitvalt.
  • Inclusief zomerbridge spelen we het hele jaar door.
  • Onder de bij de Bridgebond aangesloten verenigingen in Zoetermeer is onze contributie per avond de laagste.
  • Als onderdeel van een buurtvereniging hanteren we billijke barprijzen.
  • De sociale betrokkendheid is hoog en een gezellige sfeer gegarandeerd.
  • Ruime speellocatie, ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid per openbaar vervoer.

Direct lidmaatschap aanvragen

Er is momenteel geen wachtlijst. Als je dat wilt, kun je dus direct het lidmaatschap van de club aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat je altijd met een ander lid of een invaller kunt meespelen. Schroom niet als je nog geen bridgepartner hebt: wij kennen de mensen die ook nog een partner zoeken en we beschikken bovendien over een flinke lijst met invallers. Je kunt altijd een paar avonden zonder verplichtingen proefspelen.

Lid worden gaat als volgt:

• Het Aanvraagformulier invullen en verzenden.
  • Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Als er geen wachtlijst is, kun je direct komen spelen - of proefdraaien als je dat liever eerst doet.
  • Als er wel een wachtlijst is, plaatsen we je daarop.

Bridgevaardigheden

Wij gaan ervan uit dat nieuwe leden op z'n minst de basisregels van het spel kennen en over genoeg vaardigheden beschikken om direct mee te spelen.

Startende bridgers moeten een cursus bridge voor beginners gevolgd hebben. Als dit niet het geval is, kunnen wij adviseren hoe verder te gaan. Binnen de vereniging beschikken wij over een bridgedocent.

Als je vragen hebt

Heb je nog vragen voordat je het lidmaatschap aanvraagt, gebruik dan ons Contactformulier.

Je kunt eventueel contact met onze secretaris opnemen:

Die is te bereiken via sec@bridgeclub-tuinenenakkers.nl (zie ook bestuursleden).