4 fotos

Voorjaarsdrive Zoetermeer

(Foto's: Voorjaarsdrive 2017)

Ook dit jaar organiseert Bridgeclub Tuinen en Akkers weer een Voorjaarsdrive. Deze drive wordt gehouden op 16 maart 2019 op het volgende adres:

De Patio van Buurtvereniging Seghwaert Op Dreef (S.O.D.)
Gaardedreef 189
2723 AZ ZOETERMEER
Tel: 079-3422131

De zaal is open om 9.00 uur, de drive begint om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur met aansluitend de prijsuitreiking. Ook niet-leden zijn van harte welkom.
Het maximum aantal deelnemers is tachtig (40 paren). We spelen - onder professionele leiding - in de ochtend een top-integraal met zes ronden van vier spellen. Op basis van de resultaten uit deze ochtendsessie worden de spelers voor de middagsessie heringedeeld: de beste twintig paren spelen in de A-groep, de overige in de B-groep, zodat er winnaars zijn in beide groepen. Spelers die lid zijn van de NBB kunnen meesterpunten behalen.

Kosten

De kosten bedragen € 25,- per paar - dit is inclusief een eenvoudige lunch. Inschrijving geschiedt door het verschuldigde bedrag uiterlijk een week van te voren over te maken op bankrekening NL11 INGB 0006259523 t.n.v. Bridgeclub Tuinen en Akkers te Zoetermeer, onder vermelding van de namen en de NBB nummers van beide deelnemers. Opgave voor de drive is ook mogelijk op onze wekelijkse clubavond op donderdag (19.45-23.15 uur). Kom naar deze gezellige drive in de rookvrije zaal van de Patio. Tijdens pauzes en wisselingen kan buiten worden gerookt.

Voorinschrijven

Onze voorjaarsdrive wordt druk bezocht en vol is vol.
Om zeker te zijn van deelname kun je voorinschrijven via het

Inschrijfformulier voorjaarsdrive.

Jullie plaats wordt dan gereserveerd tot 10 minuten voor aanvang van de drive.

Organisatie:

Bridgeclub Tuinen & Akkers te Zoetermeer.

Bijzondere kenmerken van de bridgevereniging Tuinen en Akkers zijn:

• Ruime speellocatie en parkeergelegenheid
  • Speelavond donderdag 19.45 – 23.15 uur