Bridgeclub Tuinen en Akkers Zoetermeer

Bridgeclub Tuinen en Akkers is een van de bekendste bridgeclubs van Zoetermeer en is lid van de Nederlandse Bridge Bond. We bestaan ruim 30 jaar en hebben plaats voor ruim 100 leden inclusief reserves. We spelen het hele jaar door in Buurtcentrum Seghwaert op Dreef (De Patio).

Onze hoofddoelstelling is om de leden een plezierige bridgeavond te bezorgen. Hiertoe organiseren we bridgeactiviteiten het hele jaar door voor spelers van elk niveau. Wij menen een van de gezelligste brudgeclubs van Zoetermeer te zijn.

Clubavonden

De clubavonden vinden plaats van begin september tot en met eind juni. De wekelijkse bridgedrives worden elke donderdagavond vanaf 19.30 uur gehouden. We spelen in 3 lijnen van 16 (maximaal) paren; promotie/degradatie na ca. elke 6 speelavonden.

Zomerbridge

In juli en augustus wordt elke donderagavond gespeeld maar nu in de vorm van zomerbridge waar niet-leden ook welkom zijn. Deelname aan deze avonden is voor onze clubleden gratis. Zie verder bij Zomerbridge.

Gezellig

Dat het bridgespelen bij Bridgeclub Tuinen en Akkers zo gezellig is komt mede doordat we deel uitmaken van de niet-commerciële buurtvereniging: Seghwaert Op Dreef (SOD) www.seghwaertopdreef.nl/ . Een team van vrijwiligers zorgt voor onze prettig ingerichte speelzaal alsmede voor zeer schappelijk geprijsde consumpties en versnaperingen.

Bereikbaarheid

De Patio beschikt over een ruime (gratis) parkeergelegenheid. En ook met de Randstadrail is de locatie prima bereikbaar op slechts één minuut lopen van het station Seghwaert.

Meer informatie vind je in de pagina's van deze website. Heb je vragen aarzel dan niet om Contact op te nemen.