Het bestuur bestaat uit:

Fons de Jongh - Bestuurslid
bsttc@bridgeclub-tuinenenakkers.nl

Algemene Leden Vergadering

Eens per jaar wordt er een Algemene Leden Vergadering gehouden, waarop het bestuur verantwoording aflegt over het gevoerde beleid en de leden kunnen meepraten over allerlei clubzaken.

Clubavonden

De organisatie van de clubavonden wordt verzorgd door de Technische Commissie (TC):

Voorzitter: Jan Veldhuizen
tc@bridgeclub-tuinenenakkers.nl

Leden TC: Jan van Die, Toos Wenniger en Fons de Jongh

De overige leden wordt gevraagd om twee keer per jaar te helpen bij het opzetten van de clubavond. In de Patio worden dan de tafels klaargezet alsook de nodige bridgematerialen (kleedjes, borden, biedboxes en Bridgemates). Natuurlijk alleen als dat fysiek mogelijk is.
Zie verder ook onder clubcompetities.

Bijzondere teams

Verder hebben we een lief-en-leed team, dat contacten onderhoudt met leden die even niet in staat zijn om onze clubavonden te bezoeken.
En een team dat helpt bij de organisatie van de feestavonden (Kerst-, Paas en oliebollendrive). We zoeken nog mensen die dat team willen versterken.